К основному контенту

Вчимося вдома: онлайн сервіси для онлайн-уроків та бесід (і декілька порад)






GOOGLE DUO
Застосунок підтримує аудіо- та відеодзвінки. Одночасно у відеочаті можуть перебувати 8 людей. Також є можливість надсилати короткі відеоповідомлення. Щоб почати користуватися застосунком треба мати обліковий запис Google.
Web-версія застосунку. Завантажити для Android та IOS.


SKYPE
На відміну від Google Duo, Skype дає можливість створити аудіо- та відеоконференції для 50 учасників. Skype доступний як для смартфонів Android та IOS і операційної системи Windows.


DISCORD
Цей застосунок дозволяє створити приватну бесіду з 10 учасниками. Якщо створити власний сервер, користувач зможе запросити 99 людей до аудіобесіди. Також Discord дає можливість безкоштовно завантажувати файли розміром до 8 Мбайт. Discord доступний у Web-версії та для WindowsAndroid та IOS.

Сервіс дає можливість запланувати або організувати конференцію з відео або без та з демонстрацією екрану. Але Zoom пропонує декілька тарифних планів. Безкоштовний має обмеження по часу – лише 40 хвилин для конференції із 3 або більше учасниками. Також є підтримка запису конференції на комп’ютер.
Щоб почати користуватися застосунком, треба зайти на сайт Zoom та обрати необхідну функцію: організувати конференцію/увійти в конференцію. Застосунок Zoom також доступний для Android та IOS.


А ТЕПЕР ДЕКІЛЬКА ПОРАД ДЛЯ НАВЧАННЯ ВДОМА:
Прокидайся якомога раніше! (окрім вихідних)



Спершу завдання, а потім відпочинок. Не відкладай усе на вечір, адже він для відпочинку.



Якщо не зрозумів завдання, краще одразу перепитати.



Якщо не можеш сконцентруватися на завданні, тоді час трошки відпочити.


Це все! Пропоную ділитися в коментарях своїми лайфхаками на дистанційному навчанні.

Комментарии